Vinduespolering

Vinduespolering

Vinduespudsning er en af vores stærke sider her hos Yding Gruppen

Vores firma blev grundlagt tilbage i 1981 og blev oprindeligt etableret som en vinduespudservirksomhed. Vinduespudsning og -polering er stadig en stor del af vores DNA som virksomhed, og vi har efterhånden pudset millioner af vinduer i de mere end 35 år, vi har været en del af branchen. Vi kender bestemt værdien af et uspoleret kig ind til butiksudstillingen og et frit udsyn inde fra kontoret. Det giver bedre kvalitet.

De dygtige og erfarne vinduespudsere, vi har ansat, udfører både store og små opgaver for en lang række forskellige kunder. Vi pudser og polerer vinduer for både virksomheder, institutioner, boligforeninger og private kunder. Vinduespudserne tager deres arbejde meget seriøst og efterlader altid jeres ruder skinnende rene og pletfri efter hver vinduespudsning. Deres arbejde er ikke udført, før resultatet er perfekt. Det har altid været vores arbejdsmoral her hos Yding Gruppen, når det gælder vinduespudsning og alle andre former for rengøring.

Fordi vi er et professionelt rengøringsfirma med speciale i vinduespudsning, er Yding Gruppens vinduespudsere vant til at håndtere de lidt mere krævende opgaver, der kan opstå i forbindelse med pudsning af vinduer for især forretninger, industri, kontorer og boligforeninger. For at kunne varetage alle opgaver og krav, klatrer vi på stilladser og bruger kraner og lifte i vores arbejde. Det gør os i stand til at klare specialopgaver i højder på op til 56 m. Det er langt mere, end det gængse vinduespudserfirma er i stand til at kapere, og vores arbejde udføres selvfølgeligt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Vi kommer gerne og giver jer et komplet uforpligtende tilbud på vinduespudsning og -polering. Ring til os på tlf. 70 22 88 00 og hør nærmere om vores gode service til rimelige priser.

Generationsskifte

bubble