Trappevask

Trappevask

Få udført grundig og professionel trappevask af vores specialister

I mange boligforeninger og lejeboliger er trappevasken en fælles rengøringsopgave, der virkeligt kan trække tænder ud. Flere og flere vælger derfor at uddelegere opgaven til et professionelt rengøringsfirma såsom Yding Gruppen. Vi klarer nemt og hurtigt enhver trappevask og sørger for at efterlade et skinnende rent resultat i enhver trappeopgang.

Vi tager imod henvendelser fra erhverv, boligforeninger og private omkring trappevask. Der findes ikke en opgave, der er hverken for stor eller lille for os.

Fordelen ved at lade et professionelt rengøringsfirma som os varetage trappevasken er, at vi besidder den rette erfaring med den rette behandling af forskellige typer gulve. Derudover har vi også forskellige maskiner i vores besiddelse, som letter arbejdet betydeligt og efterlader et endnu flottere og renere resultat på kortere tid.

Foruden trappevask kan vi også assistere jer med tæpperens og gulvbehandling i form af rengøring, opskuring og polishbehandling. Er der tale om trægulve, kan vi oliebehandle disse for jer.

Trappevask og gulvbehandling er nogle af de større rengøringsopgaver, hvor det virkeligt kan betale sig at hyre et professionelt rengøringsfirma til at varetage opgaven. Det letter arbejdsbyrden og sikrer et bedre resultat.

Er I interesserede i at bestille os til at ordne jeres trappevask eller udføre en gulvbehandling, kan I ringe til os på tlf. 70 22 88 00. Vi besøger jer gerne først og kommer med et uforpligtende tilbud.

Generationsskifte

bubble