Totalservice

Totalservice

Når der er brug for en ekstra indsats, tilbyder vi totalservice her hos Yding Gruppen

Vores totalservice her hos Yding Gruppen dækker over alle de opgaver, der rækker ud over den daglige erhvervsrengøring eller produktionsrengøring, som vi normalt varetager for jeres virksomhed. Der kan både være tale om enkeltstående rengøringsopgaver, der opstår behov for løbende, eller når der med jævne mellemrum skal ydes en ekstra grundig indsats i den professionelle rengøring. Ligesom I gør hovedrent derhjemme engang imellem, er det også nødvendigt at gøre inden for erhverv og industri, så vi virkeligt kommer i dybden med rengøringen og specialopgaverne. Derfor kalder vi det totalservice.

Vores totalservice indebærer følgende arbejdsområder:

  • Rengøring efter håndværkere, hvor der ofte er meget beskidt og brug for ekstra grundig og grov rengøring.
  • Flytterengøring, der efterlader lejemålet eller boligen skinnende rent og præsentabelt for de nye lejere eller ejere.
  • Hovedrengøring, hvor vi kommer i dybden med større rengøringsopgaver og alt efterlades skinnende rent.
  • Trappevask.
  • Totalrengøring, hvor vi kommer rundt om alle de store rengøringsopgaver efter aftale med den enkelte kunde.

Vores dygtige og professionelle rengøringspersonale tager gerne hovedrengøringen. I forbindelse med rengøring efter håndværkere og på byggepladser rydder vi op og rengør skurvogne. Ved ud- og indflytning i boliger renser vi tæpper og rengør nyopførte eller renoverede boliger, så de er klar til nye beboere. Boligforeninger og private lejeboliger kan nyde godt af vores tilbud om grundig flytterengøring, idet vi sørger for, at lejemålet fremstår rent til de nye lejere og beboere, så I ikke selv står med rengøringsarbejdet og er sikret et professionelt resultat. Også særligt beskidte lejligheder er vi i stand til at rykke ud til og få rengjort i dybden. Har I brug for erfarne og professionelle fagfolk til at varetage opgaven, er I i sikre hænder her hos Yding Gruppen.

Vi har endnu til gode at blive mødt af en rengøringsopgave, vi ikke kunne løse. Så hold jer endeligt ikke tilbage med at kontakte os og høre, om vi ikke også kan løse jeres. I kan trygt ringe til os på tlf. 70 22 88 00. Så kommer vi og giver et uforpligtende tilbud på en totalservice rengøring.

Generationsskifte

bubble