Rengøring efter håndværkere

Rengøring efter håndværkere

Skal der gøres rent efter håndværkere, klarer vi det grove arbejde

Rengøring efter håndværkere er et nødvendigt onde. Byggeprojekter og renovationer vil uundgåeligt efterlade rod og skidt, som efterfølgende skal ryddes op og gøres rent. Heldigvis behøver I ikke selv stå med arbejdet, hvis I ikke magter opgaven. Her hos Yding Gruppen varetager vi flere former for rengøring efter håndværkere, og vi garanterer, at vi efterlader et grundigt og pletfrit resultat.

Har I brug for erfarne og professionelle fagfolk til at få gjort ordentligt rent, rykker vi gerne ud i en fart. Vores dygtige medarbejdere rydder blandt andet op på byggepladser og rengør skurvogne, som håndværkerne har anvendt, imens arbejdet stod på. Vi gør også rent efter håndværkerne i boliger og sørger for, at alle spor efter deres arbejde fjernes. Både virksomheder, boligforeninger og private kan benytte sig af den gode rengøringsservice, vi yder.

Arbejdet vil ofte være af en grovere karakter og kræver derfor, at man besidder den rette viden omkring grundig og professionel rengøring for, at man opnår et tilfredsstillende resultat. Det er præcist, hvad vi kan tilbyde vore kunder her hos Yding Gruppen. Der findes hverken for store eller små opgaver for os. Vores fokus er det rene resultat uanset opgavens omfang eller karakter.

Hør nærmere om vores rengøring efter håndværkere og rengøring af byggepladser på tlf. 70 22 88 00. I har altid mulighed for at modtage et uforpligtende tilbud på rengøring fra os.

Generationsskifte

bubble