Kontorrengøring

Kontorrengøring

Effektiv kontorrengøring der efterlader arbejdspladsen ren og pæn

Her hos Yding Gruppen kan vi tilbyde at udføre alle former for kontorrengøring, der måtte være brug for på en moderne arbejdsplads. Som kontor er det vigtigt, at arbejdspladsen fremstår ren og ordentlig, når medarbejderne møder ind hver morgen. Det er med til at skabe rammerne om et bedre og mere produktivt arbejdsmiljø. Kommer der besøgende på kontoret såsom samarbejdspartnere eller kunder, er det desuden vigtigt, at jeres virksomhed fremstår præsentabel. Et rent kontorlandskab udstråler overskud og professionalisme.

Vores dygtige rengøringspersonale kan både varetage de små opgaver i det daglige såsom basal støvsugning og de større opgaver, som for eksempel kunne være grundig rens af jeres computere samt vinduespudsning. Bestiller I kontorrengøring her hos os, kan vi garantere, at både små og store opgaver bliver udført med grundighed og dedikation.

Vores kontorrengøring finder sted, når det passer jer bedst. Vi arbejder efter grundigt beskrevne arbejdsplaner, så det er sikkert, at vores personale kan nå alle de opgaver, de skal rundt om til dagligt. Skulle der opstå behov for ekstra rengøring og særlige opgaver på kontoret, er vores arbejdsplaner tilpas fleksible til, at der uden problemer kan findes tid til disse.

I vil møde ind til et rent og pænt kontorlandskab hver dag med støvsugede gulve, tømte skraldespande og blanke computerskærme. Opstår der behov for, at vi tilgodeser andre opgaver fra dag til dag, finder vi sammen ud af en løsning, der efterlader jer tilfredse med vores arbejdsindsats.

I er altid mere end velkomne til at ringe til os på tlf. 70 22 88 00 og høre nærmere om vores services inden for kontorrengøring. Vi besøger gerne jeres arbejdsplads og giver et uforpligtende tilbud på landets mest grundige rengøring.

Generationsskifte

bubble