Gulvbehandling: rengøring, opskuring og polishbehandling

Gulvbehandling: rengøring, opskuring og polishbehandling

Grundig og professionel gulvbehandling af alle gulvtyper

Her hos Yding Gruppen har vi et stærkt team af professionelle fagfolk ansat, der har modtaget grundig træning inden for en lang række rengøringsområder og -teknikker. Vi er blandt andet specialister i rengøring, opskuring og polishbehandling af flere forskellige typer gulve. Er jeres virksomhed udstyret med trægulve, kan vi også tilbyde professionel oliebehandling af disse.

Gulvbehandling er et vigtigt arbejdsområde, når det kommer til erhvervs- og butiksrengøring samt rengøring af kontorer. Det er ikke sikkert, man er bevidst om det på et umiddelbart plan, men gulvenes stand og fremtoning har stor betydning for, hvordan rummet som helhed indvirker på os. Et rent og poleret gulv giver et bedre helhedsindtryk uanset, om det er i et kontor eller en forretning. Derfor er gulvbehandling en af vore vigtigste rengøringsopgaver og specialeområder her hos Yding Gruppen.

Vi er i besiddelse af maskiner, der kan vaske, opskure og polishpolere jeres gulve, så de fremstår rengjorte og blanke. Genstridige pletter og ridser fjernes nemt. Gulvbehandlingen er effektiv og behøver ikke at tage lang tid, hvis den bliver udført med jævne mellemrum. Den kan eventuelt inkorporeres som en arbejdsopgave i jeres daglige rengøringsplan i virksomheden. Så sørger vi for, at jeres gulve altid er i perfekt stand.

Er I interesserede i at høre nærmere om vores gulvbehandling, kan I ringe til os på tlf. 70 22 88 00. Vi besøger gerne alle erhvervskunder og kommer med et uforpligtende tilbud på rengøring og/eller gulvbehandling.

Generationsskifte

bubble