Flytterengøring

Flytterengøring

Vi gør klar til indflytning med vores grundige flytterengøring

Her hos Yding Gruppen tager vi hellere end gerne hovedrengøringen og gør boligen eller lejemålet klar til indflytning. Er der tale om nye eller renoverede bygninger, rengør vi også disse, så de fremstår pæne og rene, når de overtages af nye lejere eller ejere.

Grundig flytterengøring er meget vigtigt for især boligforeninger og private lejeboliger. I lejekontrakter er det ofte et krav, at lejemålet fremstår rengjort ved indflytning, ligesom det også skal efterlades grundigt rengjort ved udflytning. Derfor er det for vore kunder vigtigt at vide, at vi sørger for professionel og dybdegående hovedrengøring i forbindelse med flytterengøring, når de bestiller os til at klare opgaven her hos Yding Gruppen.

Hvis en lejlighed eller et lejemål fremstår særligt besmudset, er det et af vore specialer at få rengjort disse i dybden, så de igen fremstår rene, pæne og ordentlige. Vi er altid klar til at rykke ud til steder, hvor der er behov for, at erfarne fagfolk og professionelt rengøringspersonale træder til. Skal der gøres ordentligt rent, er I i sikre hænder her hos Yding Gruppen. Både private ejere samt boligforeninger landet over har allerede haft stor glæde af vores service, og vi har endnu til gode at møde en opgave, vi ikke kan løse.

Har du brug for flytterengøring, der foregår hurtigt og effektivt, så ring til os på tlf. 70 22 88 00.

Generationsskifte

bubble