Butiksrengøring

Butiksrengøring

Få indbydende og pæne butikslokaler med vores butiksrengøring

Når man driver en forretning, er det meget vigtigt, at ens butikslokaler fremstår rene og præsentable, når kunderne træder ind i forretningen. Det er de færreste, der har lyst til at gå rundt og handle et sted, der fremstår nusset og rodet. Derfor vælger rigtigt mange butikker at få et professionelt rengøringsfirma til at varetage den daglige butiksrengøring. Et sådan firma er vi her hos Yding Gruppen, hvor vi har stor erfaring med rengøring af flere forskellige butikker og forretninger.

Vi sørger for at tilgodese den enkelte kundes ønsker og behov bedst muligt. Det gør vi blandt andet ved at lave udførlige arbejdsplaner for vores ansatte i samarbejde med kunden, så alle er enige om, hvilke rengøringsopgaver vi skal varetage og hvornår. Det er meget vigtigt, at der er god kommunikation mellem os og vore kunder, da vi ønsker, at de nærer fuld tillid til os og ved, at vi udfører et solidt stykke rengøringsarbejde hver gang.

Alt efter arbejdsplanens størrelse varetager vi alle de daglige rengøringsopgaver såsom støvsugning, gulvvask og -polering, vinduespudsning, og hvad I ellers måtte have brug for i jeres forretning. Vores personale har modtaget grundig træning og ved nøjagtigt, hvordan de skal varetage de enkelte opgaver og sørge for at nå de bedste resultater på den planlagte tid.

Hvis I savner flere informationer omkring vores arbejde med butiksrengøring, eller hvis I gerne vil bestille et besøg og et uforpligtende tilbud på vores services, kan I ringe til os på tlf. 70 22 88 00.

Generationsskifte

bubble