Ydelser

Ydelser

Synlig rengøring

Vi forsøger så vidt muligt at indføre synlig rengøring så mange steder som muligt. Med synlig rengøring mener vi rengøring, som foregår i dagtimerne inden for almindelig arbejdstid. Det har vist sig at være populært hos kunderne, og det er der mange gode grunde til.

Bedre rengøring

Rengøringen af kontoret eller butikken bliver ganske enkelt bedre af at blive foretaget i dagslys, hvor det er nemmere at se snavs i hjørnerne eller fedtede fingre på disken.

Prisen bliver samtidig lavere, fordi servicemedarbejderen ikke skal have aftentillæg og nattillæg. Nedslidningen af medarbejderne er også mindre, når rengøringen foregår i dagtimerne end ved aften- og natarbejde. Medarbejderne bliver længere i jobbet og opbygger derved en større viden og erfaring i rengøringsfaget – til glæde for dig som kunde.

Større fleksibilitet

Synlig rengøring giver en god dialog, når virksomhedens ansatte og servicemedarbejderen kan se hinanden i øjnene til hverdag. Det er nemmere at justere og forbedre rengøringen, og den gensidige respekt og forståelse bliver større. Det giver en bedre oplevelse af rengøringen for begge parter.

Vi udfører alle former for rengøringsopgaver for virksomheder, institutioner og boligforeninger. I hovedtræk kan vores ydelser opdeles i:

Ring trygt til Yding Gruppen på telefon 70 22 88 00. Vi kommer gerne og giver jer et uforpligtende tilbud på rengøringen.

Generationsskifte

bubble