Sparnord A/S

Referencer

Sparnord A/S

Tryg og troværdig rengøring hver dag

Spar Nord i Horsens valgte for par år siden at få Yding Gruppen til at varetage rengøringen af filialens 1.200 kvadratmeter. Det har udmøntet sig i et tæt, trygt og troværdigt samarbejde.

”Vi har en fast rengøringsmedarbejder fra Yding, og det synes vi alle er rigtig rart. Hun gør rent tidligt om morgenen, men vi når altid lige at sige godmorgen til hinanden. Vi føler, at vi kender hinanden, og det giver os en tryghed,” fortæller Hanne Nissen, der er kundemedarbejder i Spar Nord i Horsens.

Yding Gruppen står for rengøringen af alle bankens lokaler, herunder kontormiljøet, butiksområdet, medarbejdernes kantine og toiletterne. For de ansatte i banken er det vigtigt, at rengøringen sidder lige i skabet hver dag.

”Vores skriveborde skal være rene, så vi kan koncentrere os om vores arbejde, og ude i butiksområdet skal gulvene se ordentlige ud, så vi signalerer, at vi har styr på tingene,” siger Hanne Nissen.

Fleksibel rengøring gør hverdagen lettere

Yding Gruppen og Spar Nords ansatte har en god, daglig kontakt, men med mange kunder i banken, er tiden ikke altid til smalltalk. Derfor har de en lille bog liggende i kantinen, som de kan skrive noter i til hinanden.

”Når vi for eksempel holder møder, kan vi skrive, at hun nok skal beregne lidt ekstra tid til rengøring den dag. Vi skriver også, hvis vi gerne vil have dækket op til et møde – så klarer hun også det for os. Samtidig kan hun selv skrive i bogen, hvis der er noget, hun ikke når at sige, når vi ses om morgenen. På den måde er vores samarbejde utrolig fleksibelt, hvilket både gør vores og hendes hverdag meget lettere,” fortæller Hanne Nissen.

Hver tredje måned evalueres Yding Gruppens arbejde af bankens ansatte. Det foregår med et spørgeskema og en karakterskala, og Hanne Nissen tager en kort snak med den tilsynsførende fra Yding Gruppen.

”Hun får topkarakterer hver gang! Det skyldes selvfølgelig selve rengøringsarbejdet, men også at vi alle har fuld tillid til hende. Hun er som en del af teamet og får ligesom alle os andre altid en lille hilsen til jul.”

bubblemedia