Careitec A/S

Referencer

Careitec A/S

Fra leverandør til samarbejdspartner

Rengøring er for mange virksomheder en af de servicefunktioner, der bare skal køre på skinner i dagligdagen. Det gælder også for Careitec i Horsens, der fungerer som ekstern it-afdeling for mere end 400 danske virksomheder. Derfor sætter indehaver Henrik Bech stor pris på den fleksibilitet, som synlig rengøring giver i hverdagen.

"Det betyder meget, at vi har en god kommunikation med rengøringspersonalet, så vi hurtigt kan få gjort nogle ekstra ting. Selvom tingene er skemalagte, kan vi hele tiden få tilpasset rengøringsniveauet efter vores behov, hvis vi eksempelvis har haft ekstraordinært mange gæster i huset en dag," siger Henrik Bech.

"Vi oplever, at medarbejderne er stolte af deres arbejde og meget opsatte på at gøre det så godt som muligt. De har en høj grad af selvjustits og sikrer selv kvaliteten i leverancen. Vi sætter desuden pris på, at det altid er de samme medarbejdere, der kommer her. Det sikrer, at der er kontinuitet i arbejdet, og at de kommer hele vejen rundt," fortæller Henrik Bech og fremhæver udover fleksibilitet og kvalitet også serviceniveauet som en af Yding Gruppens forcer.

"Det er ikke bare rengøring længere. Det er en servicefunktion i virksomheden, som løser nogle opgaver, der er vigtige for vores dagligdag. Efter at Yding Gruppen er begyndt at gøre rent hos os, er vores rengøringsfirma gået fra at være en leverandør til at være en del af vores værdikæde – en partner, som vi samarbejder med for at få løst nogle opgaver. Det er igen en understregning af den positive dialog, vi har med Yding Gruppens medarbejdere i dagligdagen," siger han.

Generationsskifte

bubble