Job & karriere

Job og karriere

Søg job og karriere hos en professionel virksomhed med stor passion for sine medarbejdere

Her hos Yding Gruppen er vi stolte af at kunne præsentere et professionelt team af dygtigt og trænet rengøringspersonale, der er i stand til at varetage en lang række forskellige opgaver på et dynamisk arbejdsmarked. Der opstår hele tiden nye krav fra vore kunder omkring de ydelser, vi tilbyder samt kvaliteten af vores arbejde, og for at kunne imødekomme disse, har vi brug for dygtigt og uddannet personale.

Når vi søger nye ansatte, søger vi grundige og kompetente medarbejdere, der er klar til at gå i dybden med deres arbejde og hjælpe os til at yde vore kunder den service og høje grad af standard, som de forventer af os. Vi tror på, at vores virksomhed aldrig er bedre, end de folk vi har ansat. Derfor bryster vi os af at have landets stærkeste og bedste team af arbejdssomme og engagerede ansatte og medarbejdere.

Det er et krav, at du skal kunne tale og forstå dansk samt kunne fremvise en ren straffeattest for at kunne søge job her hos Yding Gruppen. Opfylder du disse krav, hører vi hellere end gerne fra dig.

Er du interesseret i at komme i betragtning til en af vore stillinger, når vi søger nye medarbejdere til vores rengøringsfirma, kan du sende os en uopfordret ansøgning eller oprette dig som jobsøgende i vores jobbank til venstre herfor. Så kontakter vi dig, når vi åbner op for nye stillinger.

Er du interesseret i flere informationer om vores virksomhed, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 22 88 00.

Generationsskifte

bubble