Troldtekt A/S

Referencer

Troldtekt A/S

En synlig forskel

Hos Troldtekt, der producerer akustikplader til loft- og vægbeklædning, skulle der lidt overtalelse til, før de blev overbeviste om, at synlig rengøring var en god idé.

"Vi havde lidt betænkeligheder ved at gå over til synlig rengøring. Det kan virke meget forstyrrende, at en støvsuger kører, mens folk sidder og snakker i telefon, men det har vi fundet en meget fin ordning på", fortæller Connie Pasgaard Mikkelsen, der er kontorassistent i hovedkontoret i Tranbjerg ved Aarhus, og uddyber:

"Vi er nogle stykker, der møder ind tidligt om morgenen, men på det tidspunkt har rengøringsmedarbejderen allerede sørget for at støvsuge og ordne vores skriveborde. Hun går ikke i vejen for nogen og er så stille, at man næsten ikke bemærker hende, så det er rigtig godt. Og hun får plusser i bogen hver måned, når vi evaluerer rengøringen," siger hun og påpeger, at den synlige rengøring har ført en ny kultur med sig.

"Man får meget mere respekt for andres arbejde. Dengang de kom om natten, kunne man godt tænke 'det tager rengøringen bare', hvis man spildte nogle krummer. Nu tænker vi 'det skal Anni da ikke feje op' – vi har fået navn og ansigt på, og når man møder hende til daglig og ser, hvad hun gør for os, er man meget mere bevidst om at rydde sit skrivebord og gøre det nemt for hende," forklarer Connie Pasgaard Mikkelsen.

Løser serviceopgaver

Yding Gruppen har siden starten på samarbejdet i 2007 fået flere og flere opgaver hos Troldtekt. Også helt centrale servicefunktioner hjælper medarbejderen fra Yding Gruppen med:

"Hun sørger for at indkøbe madvarer til kantinen to gange om ugen. Jeg synes, det er godt, at det er den samme person, som gør køleskabet rent, der også sætter madvarerne ind igen. Det er dejligt nemt for os, at de løser den opgave. Så er vi sikre på, det bliver gjort," siger Connie Pasgaard Mikkelsen.

bubblemedia